Anti-stress lw Sø 4

MF-Byg har typehuse, byggegrunde og byggeprojekter til salg

Du kan trygt overlade arbejdet til os – så sørger vi for at give dig og din familie jeres drømmebolig.

Kontakt os – vi står klar til at guide dig igennem de mange muligheder, så du kan træffe de rigtige valg, når du skal have bygget din perfekte bolig.

Ønsker du mere information om vores typehuse, eller sidder du inde med et specifikt spørgsmål omhandlende vores typehuse og priser, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 24 41 65 29 eller på mail: info@mf-byg.dk.

Typehuse til salg

Vores typehuse er alle egne husmodeller, hvor kunden har mulighed for at komme med ændringer, så huset får nøjagtigt det udtryk, som kunden ønsker. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der er muligt med typehuse fra MF-Byg.

Byggegrunde til salg

Vi har gjort en masse byggegrunde klar, som du frit kan vælge mellem – uanset om du vil bygge hus med os eller ej. Her kan du være sikker på at bo i et pænt og familievenligt område.

Byggeprojekter til salg

Ved projektkøb køber du et hus, som endnu ikke er bygget færdigt. Det kan være et rækkehus eller en kompaktgrund, hvor du kan vælge, hvilket hus du vil bygge på grunden ud fra fire plantegninger og et udvalg af materialer.

Nogle gange bygger vi også projekter for større udviklere.