Hvem er vi?

Nordjysk kvalitet, håndværk og grundighed

 

Vi er dedikerede til at levere høj kvalitet og pålidelighed i alt, hvad vi gør.

 

Vi har en stærk passion for kvalitet og æstetik. Vi tror på, at det er de små detaljer, der gør den store forskel, og vi arbejder hårdt for at sikre, at hver eneste kunde får en unik oplevelse, når de vælger os som byggepartner.

Vi er stolte af vores håndværksfaglige dygtighed og vores evne til at tænke innovativt og kreativt for at opnå de bedste resultater.

Vi har et stærkt team af erfarne og dedikerede medarbejdere og partnere, der altid sætter kunden først. Vi er engagerede i at levere arbejde i højeste kvalitet, og vi går aldrig på kompromis med vores standarder.

Vi er passionerede og grundige omkring vores arbejde, og vi tror på, at det afspejles i den kvalitet, vi leverer til vores kunder.

Vi tror nemlig på, at vores kunders tilfredshed er nøglen til vores succes, og derfor går vi altid den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde.

Fokus på detaljerne

  • Døre & vinduer i træ/alu. (3-lags glas)
  • Beton tagsten i mange farver
  • Blødstrøgne mursten i flere varianter
  • Køkken/inventar fra HTH
  • Mulighed for individuel indretning
  • Væggene kompletteres med glasvæv
  • Lovpligtig byggeskadeforsikring
  • Trykprøvning/energirapport

Lokale håndværkere giver

høj kvalitet og levering til tiden

Vi har “Kronen på værket” som logo, da vi som byggefirma lægger stor vægt på kvalitet og detaljer. Logoet skal således signalere, at vi er stolt af vores arbejde og går ekstra langt for at bygge jeres unikke bolig af høj kvalitet.

Derudover indikerer logoet, at MF Byg sætter en ære i at afslutte projekter på en god og grundig måde, og at man kan forvente, at vi vil gøre alt for at opfylde jeres ønsker og behov for jeres byggeri.

På den måde fungerer logoet med “Kronen på værket” som et kendetegn for virksomhedens dedikation til at levere det bedste af det bedste.

MF-Bygs kunder befinder sig primært i Nordjylland, men den store interesse for virksomheden har ført til, at virksomheden oplever flere og flere henvendelser fra Aarhus og andre steder i Midtjylland.

Vores primære opgaver består i opførelse af lavenergitypehuse – hvad enten, det drejer sig om nye helårshuse eller sommerhuse.

Med eget værksted samt tæt samarbejde med fast tegnestue giver det os rig mulighed for at gennemtænke unikke forslag.

Foruden nybyg løser vi alle tænkelige opgaver inden for tømrerfaget – både for private såvel som erhvervsdrivende.

MF Byg er din garant for en god og tryg byggeoplevelse

Få et uforpligtende tilbud

Så udfyld blot kontaktformularen med oplysninger om dine ønsker for byggeriet, så vender vi tilbage med et tilbud til dig – helt uforpligtende.

Hvis du har spørgsmål, så hører vi også meget gerne fra dig.

Med venlig hilsen

Salgsteamet hos MF-Byg

Send mail