Nybyggeri med fokus på økonomisk og miljømæssig bæredygtighed

Valg af materialer afhænger af en afvejning af faktorer som energieffektivitet, miljøpåvirkning, holdbarhed og omkostninger. I Nordjylland kalder vi det slet og ret ”sund fornuft” at vælge de rigtige materialer ud fra faktorer som energieffektivitet, miljøpåvirkning, holdbarhed og omkostninger.

Når det kommer til nybyggeri, kan valget af materialer påvirkes af både forbrug og megawatt. Forbrug refererer til mængden af energi, vand eller andre ressourcer, der bruges i produktion eller brug af et produkt. Megawatt (MW) er en måleenhed for effekt, der bruges til at beskrive den mængde energi, der produceres eller forbruges over en bestemt periode. Kort sagt gør forbrug og megawatt at MF Byg har fokus på at minimere energiforbruget i nybyggeriet gennem brug af bæredygtige materialer, isolering og energieffektive installationer som eksempelvis varmepumper og solcelleanlæg.

Vi tilbyder derfor energieffektive og bæredygtige løsninger, da vi ønsker at reducere byggeriets aftryk på miljøet. Dermed er vi også på forkant med myndighedernes stigende krav til energiforbruget i nybyggeri, og forestående energimærkning af bygninger. Jo mere energieffektivt og bæredygtigt, desto mindre vil ejerne skulle betale for strøm- og varmeregninger, og jo bedre investering er jeres nye hus, hvilket indvirker positivt på jeres risikovurdering ved udstedelse af realkreditlån via jeres pengeinstitut.

Byggegrund 1200m2 byggemodnet

Rævedalen 12

9760 Vrå

Pris: 700.000 kr.

Byggegrund 1400m2 byggemodnet

Rævedalen 12

9760 Vrå

Pris: 800.000 kr.

Byggegrund 1100m2 byggemodnet

Rævedalen 12

9760 Vrå

Pris: 800.000 kr.

Byggegrund 1200m2 byggemodnet

Rævedalen 12

9760 Vrå

Pris: 700.000 kr.

Byggegrund 1400m2 byggemodnet

Rævedalen 12

9760 Vrå

Pris: 800.000 kr.

Byggegrund 1100m2 byggemodnet

Rævedalen 12

9760 Vrå

Pris: 800.000 kr.

Lavenergi typehus

Hos MF-Byg opfører vi lavenergi gårdhavehuse af høj kvalitet for både erhverv, privat og offentlige institutioner i hele landet. Vi opfører lavenergihuse efter de nye 2015-krav, hvilket betyder, at de har et garanteret lavt energibehov samt høj isoleringsværdi.

Lavenergihuse er boliger, som er bygget ud fra det formål at mindske boligens energiforbrug ved opvarmning. Dette gøres blandt andet ved at sørge for, at klimaskærmen på lavenergihuse er isoleret ekstra godt, da den adskiller det ydre og indre miljø.

I denne forbindelse er det vigtigt at undgå kuldebroer ved eksempelvis døre og vinduer, da der ofte kan være et stort varmespild herved. For at opfylde kravene til lavenergihuse, skal der endvidere installeres en mekanisk ventilation med varmegenvinding, som vil formindske husets varmetab.

Sidst men ikke mindst skal solindstrålingen i de forskellige årstider tages i betragtning ved opførslen af lavenergihuse. Målet er at undgå overophedning af boligen, så der ikke skal bruges unødig meget energi på køling af boligen i sommermånederne.

null

Varmekilde i typehus

Ved opførslen af et lavenergi gårdhavehus kan man med fordel vælge varmepumpeløsninger til opvarmningen af boligen, da disse i forvejen har et lavt energiforbrug og anvender naturens egen energi.

Ønskes der lavenergihuse af absolut bedste energiklasse, er det derudover ofte nødvendigt at supplere med en alternativ energikilde såsom solvarme eller solcelleanlæg.

null

MF Byg er din garant for en god og tryg byggeoplevelse

Få et uforpligtende tilbud

Så udfyld blot kontaktformularen med oplysninger om det typehus, som du gerne vil have pris på. Vi sender så et tilbud tilbage til dig – helt uforpligtende.

Hvis du ønsker et fysisk møde eller har spørgsmål, så hører vi også meget gerne fra dig.

 

Med venlig hilsen,

MF Byg

Send message