Erfarne håndværkere og samarbejdspartnere

Erfarne og pålidelige håndværkere spiller en afgørende rolle i bygningen af et hus. De er ansvarlige for at udføre de praktiske opgaver, der er nødvendige for at bygge huset i henhold til planerne og specifikationerne.

Vores håndværkere og samarbejdspartnere er specialister på hver deres område og arbejder sammen for at sikre, at byggeriet udføres med den nødvendige ekspertise og præcision. Hver enkelt har en specifik opgave, der skal udføres for at sikre, at huset bliver bygget korrekt og sikkert. Tømrerne er således ansvarlige for at bygge husets struktur, murerne for fundamentet og VVS-installatører og elektrikere for at installere de nødvendige systemer i huset. Malerne tager sig af afslutningen af byggeriet og giver huset sit endelige udseende.

Hos MF Byg er valg af håndværkere og samarbejdspartnere ikke begrænset af økonomi og stramme tidsplaner, hvilket kan påvirke kvaliteten af arbejdet. Omdømme er alfa og omega, hvorfor MF Byg arbejder sammen med kvalificerede og pålidelige håndværkere og underleverandører, der sætter faglighed, ærlighed og jordnærhed højt. Disse karakteristika og vores fælles erfaring i at bygge huse udmønter sig i effektive arbejdsgange og et fælles sæt af kvalitetsstandarder, hvorfor vi med stolthed leverer nøglerne til jeres nye bolig.

Byggegrund 1200m2 byggemodnet

Rævedalen 12

9760 Vrå

Pris: 700.000 kr.

Byggegrund 1400m2 byggemodnet

Rævedalen 12

9760 Vrå

Pris: 800.000 kr.

Byggegrund 1100m2 byggemodnet

Rævedalen 12

9760 Vrå

Pris: 800.000 kr.

Byggegrund 1200m2 byggemodnet

Rævedalen 12

9760 Vrå

Pris: 700.000 kr.

Byggegrund 1400m2 byggemodnet

Rævedalen 12

9760 Vrå

Pris: 800.000 kr.

Byggegrund 1100m2 byggemodnet

Rævedalen 12

9760 Vrå

Pris: 800.000 kr.

Lavenergi typehus

Hos MF-Byg opfører vi lavenergi gårdhavehuse af høj kvalitet for både erhverv, privat og offentlige institutioner i hele landet. Vi opfører lavenergihuse efter de nye 2015-krav, hvilket betyder, at de har et garanteret lavt energibehov samt høj isoleringsværdi.

Lavenergihuse er boliger, som er bygget ud fra det formål at mindske boligens energiforbrug ved opvarmning. Dette gøres blandt andet ved at sørge for, at klimaskærmen på lavenergihuse er isoleret ekstra godt, da den adskiller det ydre og indre miljø.

I denne forbindelse er det vigtigt at undgå kuldebroer ved eksempelvis døre og vinduer, da der ofte kan være et stort varmespild herved. For at opfylde kravene til lavenergihuse, skal der endvidere installeres en mekanisk ventilation med varmegenvinding, som vil formindske husets varmetab.

Sidst men ikke mindst skal solindstrålingen i de forskellige årstider tages i betragtning ved opførslen af lavenergihuse. Målet er at undgå overophedning af boligen, så der ikke skal bruges unødig meget energi på køling af boligen i sommermånederne.

null

Varmekilde i typehus

Ved opførslen af et lavenergi gårdhavehus kan man med fordel vælge varmepumpeløsninger til opvarmningen af boligen, da disse i forvejen har et lavt energiforbrug og anvender naturens egen energi.

Ønskes der lavenergihuse af absolut bedste energiklasse, er det derudover ofte nødvendigt at supplere med en alternativ energikilde såsom solvarme eller solcelleanlæg.

null

MF Byg er din garant for en god og tryg byggeoplevelse

Få et uforpligtende tilbud

Så udfyld blot kontaktformularen med oplysninger om det typehus, som du gerne vil have pris på. Vi sender så et tilbud tilbage til dig – helt uforpligtende.

Hvis du ønsker et fysisk møde eller har spørgsmål, så hører vi også meget gerne fra dig.

 

Med venlig hilsen,

MF Byg

Send message